مدارک مورد نیازبرای ثبت نام

۱۵ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۷:۱۶ کد خبر : ۳۳۱۷

۱- گواهی موقت یا اصل مدرک پیش دانشگاهی و گواهی موقت یا اصل مدرک دیپلم متوسطه نظام جدید و یا دیپلم متوسطه نظام قدیم.

۲- کارت ملی (پشت و رو)

۳- صفحه اول شناسنامه (در صورت وجود توضیحات صفحه آخر شناسنامه)

۴- حکم مرخصی سالانه یا موافقت نامه ً کتبی و بدون قید و شرط از اداره کل منابع انسانی سازمان متبوع با ثبت نام و ادامه تحصیل پذیرفته شده، ویژه شاغلین در مؤسسات و دوایر دولتی.

۵- مجوز تحصیل همزمان طلاب حوزه‌های علمیه سراسر کشور (مشمول خدمت نظام وظیفه برای استفاده همزمان از معافیت تحصیلی) از مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه یا مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه (خراسان / اصفهان)

۶- کارت پایان خدمت / کارت هوشمند معافیت (پزشکی، کفالت و...) / برگ اعزام به خدمت مهلت دار (برای افرادی که برگ اعزام مهلت دار دریافت کرده‌اند) / نامه یا مجوز مربوط برای متعهدین خدمت در سازمان‌ها / سایر موارد مربوط به افراد ذکور (در سن مسئولیت شامل موارد مندرج صفحه ۳۵ دفترچه شماره ۱ سازمان سنجش)

۷- مدرک / گواهی پذیرفته شدگان شاهد و ایثارگر (قبولی در آزمون با استفاده از سهمیه ایثارگری / بدون استفاده از سهمیه ایثارگری)

نظر شما :