موارد مربوط به وضعیت نظام وظیفه

۱۵ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۷:۲۷ کد خبر : ۳۳۱۹

- اصل برگ اعزام به خدمت مهلت دار.

- اصل کارت پایان خدمت، کارت هوشمند معافیت دائم (کفالت، پزشکی، متولدین سال ۱۳۵۴ معافیت سنی عنایت مقام معظم رهبری و...) در مدت اعتبار آن

- طلبه با مدرک دیپلم متوسطه و مدرک پیش دانشگاهی می‌بایست در هنگام ثبت نام الکترونیکی باید موافقت نامه مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه، مرکز مدیریت حوزه علمیه (خراسان / اصفهان) اخذ نموده باشند. در غیر این صورت ثبت نام وی مجاز نیست. بدیهی است در صورت کتمان موضوع به محض اطلاع در هر مرحله از ادامه تحصیل وی جلوگیری به عمل خواهد آمد و حق هیچ گونه اعتراضی را ندارد.

ذیرفته شدگانی که در حال انجام خدمت نظام وظیفه هستند (کارکنان وظیفه) بدون غیبت اولیه، دارای مدرک پیش دانشگاهی حضوری و پیوسته، لازم است قبل از ثبت نام الکترونیکی، جهت دریافت نامه ترخیص از خدمت، به پردیس / دانشکده محل قبولی خود مراجعه نمایند. بدیهی است ثبت نام این قبیل پذیرفته شدگان منوط به ارائه نامه ترخیص از خدمت از مدیریت وظیفه عمومی یا محل اعزام اولیه می‌باشد. در غیر این صورت ثبت نام پذیرفته شدگان در حال انجام خدمت سربازی به هیچ وجه امکان پذیر نمی‌باشد.

- اصل موافقت نامه رسمی از اداره عملیات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای پرسنل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و اصل موافقت نامه رسمی از یگان مربوط برای پرسنل ارتش، وزارت دفاع و نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران.

- سایر موارد مربوط به پذیرفته شدگان ذکور دارای وضعیت نظام وظیفه می‌بایست (طبق مفاد صفحه ۳۵ دفترچه شماره ۱ راهنمای ثبت نام در آزمون سراسری سال ۱۳۹۶ به شرح ذیل) رعایت شده باشد، در غیر این صورت ثبت نام آنان در هر مرحله کان لم یکن خواهد شد.

کد ۵) دانش آموزان سال آخر دوره متوسطه یا پیش دانشگاهی که به صورت حضوری و پیوسته مشغول به تحصیل بوده و تا تاریخ ۳۱/‏۰۶/‏۱۳۹۶‬ در سنوات مجاز تحصیلی (حداکثر ۲۰ سالگی تمام)، دانش آموخته می‌شوند.

کد ۶) دانش آموختگان مقطع متوسطه (دارای مدرک پیش دانشگاهی) به شرط اتمام تحصیل حداکثر تا ۲۰ سالگی به صورت پیوسته و حضوری (مدارس روزانه، بزرگسالان و آموزش از راه دور) و در صورتی که وارد غیبت نشده باشند.

تبصره: دانش آموزانی که دوره متوسطه (سال اول متوسطه) را از مهر ۹۱ آغاز کرده باشند، سقف مجاز سنوات تحصیلی آنان حداکثر تا پایان ۲۰ سالگی خواهد بود.

کد ۷) دانش آموزانی که قبل از سن مشمولیت (قبل از ۱۸ سالگی تمام) موفق به اخذ پیش دانشگاهی شده باشند، به شرط نداشتن غیبت.

توضیح: دانش آموزانی که در سن ۱۷ سالگی و قبل از سن مشمولیت موفق به اخذ دیپلم یا پیش دانشگاهی می‌شوند، چنانچه حداکثر تا شش ماه پس از رسیدن به سن مشمولیت (۱۸ سالگی تمام) وارد دانشگاه شوند، مجاز به ادامه تحصیل می‌باشند؛ در غیر این صورت به دلیل ورود به غیبت، مجاز به ادامه تحصیل نخواهند بود. مگر اینکه در مهلت شش ماه معرفی، خود را از طریق یکی از دفاتر پلیس + ۱۰ به وظیفه عمومی معرفی کرده و در هنگام پذیرش در دانشگاه دارای برگ اعزام بدون غیبت باشند.

تبصره: افرادی که تاریخ اعزام به خدمت آنان قبل از اعلام قبولی یا پذیرش در دانشگاه می‌باشد، لازم است برابر ضوابط مربوط نسبت به تمدید موعد اعزام خود اقدام نمایند. در غیر این صورت به دلیل ورود به غیبت، شرایط ادامه تحصیل را از دست خواهند داد. در ضمن افرادی که در موعد اعزام (مندرج در برگ آماده به خدمت) به خدمت اعزام می‌شوند در صورت پذیرش در مقطع کارشناسی و بالاتر، جهت ادامه تحصیل از خدمت ترخیص خواهند شد.

- کلیه پذیرفته شدگان مشمول خدمت نظام وظیفه، موظف هستند در اسرع وقت پس از ثبت نام حضوری برای اخذ معافیت تحصیلی از طریق پلیس + ۱۰ اقدام نمایند. در صورت عدم وصول معافیت تحصیلی تا قبل از شروع نیم‌سال دوم سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶، ثبت نام آنان در نیم‌سال دوم امکان پذیر نخواهد بود.

نظر شما :