تکمیل پرسشنامه سلامت

۱۶ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۳:۴۰ کد خبر : ۳۳۲۴ کارشناسی و دکتری عمومی

قابل توجه نو دانشجویان گرامی:

به استحضار می‌رساند که نهایی شدن ثبت نام شما در دانشگاه تهران، منوط به تکمیل پرسشنامه‌های کارنامه سلامت جسم، کارنامه سلامت روان و تأیید آئین نامه آموزشی است که پس از تکمیل ثبت نام حضوری، از طریق سامانه جامع آموزش به آدرس ems.ut.ac.ir و از تاریخ اول مهرماه ۹۶ این فرم‌ها قابل دسترسی است. نو دانشجویان محترم لازم است که از تاریخ اول مهرماه با مراجعه به سامانه جامع آموزش نسبت به تکمیل این پرسشنامه‌ها اقدام نمایند.

همچنین، طبق بخشنامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری حضور تمام پذیرفته شدگان در برنامه پایش سلامت، پس از تکمیل پرسشنامه‌های فوق‌الذکر و اخذ نوبت معاینه سلامت جسم الزامی است.

نظر شما :