جدول شهریه پذیرفته شدگان

شهریه مصوب هیأت امنای دانشگاه برای ورودی‌های سال ۱۴۰۲ به شرح ذیل می‌باشد، پذیرفته شدگان لازم است مبلغ علی الحساب را در زمان ثبت نام الکترونیکی پرداخت نمایند.‌‌‌‌‌‌‌

شهریه دانشجویان مقطع کارشناسی - سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ (به ریال)

ثابت

۴۴۹/‏۴۹۱/‏۴

۰۶۸/‏۹۵۶/‏۳

۴۲۱/‏۰۳۰/‏۵

شهریه دوره کهاد برابر دروس کارشناسی مطابق مصوبات هیأت امنای دانشگاه می‌باشد.

شهریه ورودی‌های روزانه اتباع کشور افغانستان (ورود از طریق آزمون سراسری )۸۰ درصد شهریه فوق می‌باشد.

با توجه به عدم وجود دوره‌های کارشناسی (نوبت دوم- شبانه) در دانشگاه تهران شهریه‌های جدول فوق شامل دانشجویان سنواتی، میهمان و انتقالی است.

شهریه دانشجویان مقطع دکترای عمومی دامپزشکی (نوبت دوم- میهمان) - سال تحصیلی ۱۴۰۳ -۱۴۰۲( به ریال)

ثابت

عمومی

پایه نظری

اصلی تخصصی

آزمایشگاهی عملی و کارگاهی

پروژه

دکترای عمومی دامپزشکی

۶۹۹/‏۹۹۰/‏۲۷

۱۳۸/‏۹۲۰/‏۳

۶۷۰/‏۴۸۰/‏۴

۴۲۱/‏۰۳۰/‏۵

شهریه دانشجویان مقطع کارشناسی (پردیس کیش)، سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ (به ریال)

شهریه ثابت

شهریه متغیر نظری

شهریه متغیر عملی

هنر

۹۹۲/‏۳۶۵/‏۱۰۱‌

۲۵۳/‏۵۹۳/‏۴

۸۸۱/‏۸۸۹/‏۶

فنی مهندسی- علوم پایه

۷۸۵/‏۷۱۶/‏۱۰۶

۵۶۲/‏۴۳۱/‏۴

۳۴۴/‏۶۴۷/‏۶

علوم انسانی و علوم رفتاری

۴۹۷/‏۳۳۷/‏۸۵

۲۷۶/‏۵۸۱/‏۴

۸۸۷/‏۸۸۶/‏۶

تذکر مهم: پس از ثبت نام الکترونیکی شهریه پرداختی به هیچ عنوان "مسترد نمی‌گردد." در ضمن تخفیف ٫ تقسیط شهریه امکان پذیر نمی‌باشد.

- پذیرفته شدگان شاهد و ایثارگر با استفاده از سهمیه در دوره نوبت دوم رشته دامپزشکی با توجه به پرداخت شهریه ایشان در قالب سنوات مجاز دوره تحصیلی توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران و پیگیری از طریق اداره کل شاهد و ایثارگر دانشگاه، از پرداخت شهریه معاف هستند. ‌‌‌‌‌‌‌

برای پذیرفته شدگان شاهد و ایثارگر بدون استفاده از سهمیه در آزمون، لازم است پس از ثبت نام الکترونیکی بلافاصله مدرک / گواهی شاهد و ایثارگری خود را از طریق پست الکترونیکی اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر ( amoozesh_shahed@ut.ac.ir ) ارسال و اطلاعات خواسته شده را تکمیل نمایند. در صورت تأیید اداره مذکور شهریه از آنان دریافت نمی‌شود. بر این اساس با در دست داشتن اصل مدرک شاهد و ایثارگری به اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه نیز مراجعه نمایند.