شهریه پذیرفته شدگان : دوره نوبت دوم و روزانه شهریه پرداز و مربیان رسمی

- شهریه مصوب هیأت امنای دانشگاه برای ورودی‌های سال ۱۴۰۰ به شرح ذیل می‌باشد، پذیرفته شدگان لازم است مبلغ علی الحساب را در زمان ثبت نام الکترونیکی پرداخت نمایند.

شهریه دانشجویان مقطع دکتری تخصصی Ph.D نوبت دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱ -۱۴۰۰
دوره گروه آموزشی مبلغ کل شهریه (ریال) در هر ترم (ریال)
نوبت دوم علوم انسانی و علوم رفتاری ۱,۰۵۳,۹۳۴,۱۲۴ ریال ۱۳۱,۷۴۱,۷۶۶ ریال
سایر گروه‌ها ۱,۲۸۸,۱۴۱,۷۰۷ ریال ۱۶۱,۰۱۷,۷۱۳ ریال

شهریه دانشجویان مقطع دکتری تخصصی Ph.D پردیس‌های خودگردان سال تحصیلی ۱۴۰۱ -۱۴۰۰
پردیس‌ها گروه آموزشی مبلغ کل شهریه (ریال) شهریه هر ترم (ریال)
پردیس کیش - البرز - ارس علوم انسانی و علوم رفتاری ۱,۲۶۴,۷۲۰,۹۴۸ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌۱۵۸,۰۹۰,۱۱۹
سایر گروه‌ها ۱,۵۴۵,۷۷۰,۰۴۸ ۱۹۳,۲۲۱,۲۵۶

تذکر مهم: شهریه پرداختی به هیچ عنوان "مسترد نمی‌گردد. "

- پذیرفته شدگان شاهد و ایثارگر با استفاده از سهمیه در دوره نوبت دوم با توجه به پرداخت شهریه ایشان در (سنوات مجاز دوره تحصیلی توسط) بنیاد شهید و امور ایثارگران و پیگیری از طریق اداره کل شاهد و ایثارگر دانشگاه، از پرداخت شهریه معاف هستند.

- پذیرفته شدگان شاهد و ایثارگر با استفاده از سهمیه در دوره روزانه شهریه پرداز پردیس بین المللی کیش و پردیس البرز با توجه به پرداخت بخشی از شهریه ایشان طبق تعرفه مربوط (در سنوات مجاز دوره تحصیلی) توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران و پیگیری از طریق اداره کل شاهد و ایثارگر دانشگاه، از پرداخت شهریه معاف هستند.

- برای پذیرفته شدگان شاهد و ایثارگر بدون استفاده از سهمیه در آزمون، لازم است پس از ثبت نام الکترونیکی بلافاصله مدرک / گواهی شاهد و ایثارگری خود را از طریق پست الکترونیکی اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر ( amoozesh_shahed@ut.ac.ir ) ارسال و اطلاعات خواسته شده را تکمیل نمایند. در صورت تأیید اداره مذکور شهریه از آنان دریافت نمی‌شود. بر این اساس پس از ثبت نام حضوری که متعاقباً" اعلام خواهد شد با ارائه اصل مدرک شاهد و ایثارگری به اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه نیز مراجعه نمایند.