دستورالعمل ارشد

این راهنما بمنظور تشریح فرایند راهنمای" ثبت‌نام غیرحضوری دانشجویان" تدوین شده است. دانشجویان محترم، لطفاً بمنظور تسریع انجام فرایند به نکات ذکرشده توجه نمائید و مراحل را با دقت انجام دهید. همچنین چارت مسیر فرایند در شکل ۱ قابل مشاهده است.

شکل ۱. چارت مراحل ثبت‌نام غیرحضوری

۱- ورود به سیستم

دانشجویان محترم، بعد از دریافت شناسه یکتا، برای ادامه ثبت‌نام از طریق لینک https://reg.ut.ac.ir وارد سامانه شده و پس از انتخاب مقطع خود، در صفحه بعدی، ثبت‌نام غیرحضوری را انتخاب نمائید. با کلیک روی مرحله دوم کادر جدیدی برای شما باز خواهد شد (شکل ۲). پس از مطالعه دقیق توضیحات داخل کادر، برای ورود به صفحه ثبت‌نام روی کادر زردرنگ داخلی کلیک نمائید.

شکل ۲. صفحه ورود به مرحله ثبت‌نام غیرحضوری

پس از ورود به سیستم، فرمی به شکل زیر نمایش داده خواهد شد:

در بالای فرم، مشخصات اصلی دانشجو نمایش داده شده و در پایین فرم، جدولی است که مراحل کار را به ترتیب نمایش می‌دهد.

بسته به شرایط دانشجو (مثل رشته، دوره و…) و شرایط دانشگاه (قوانین آموزشی، شهریه و…) مراحل مختلفی جهت پذیرش غیرحضوری دانشجو در این فرم نمایش داده می‌شود. (مثلاً اگر به دانشجو پیش پرداخت شهریه تعلق بگیرد، مراحل پیش پرداخت شهریه در فرم نمایش داده می‌شود و اگر تعلق نگیرد، نمایش داده نمی شود.)

قالب کلی این فرم بدین صورت است که برای تمامی موارد لیست شده، راهنمایی به لینک سبز رنگ موجود است که توضیحات لازم را ارائه می‌کند.

این مراحل به شرح زیر می‌باشند:

• تعیین وضعیت نظام وظیفه

دانشجو، وضعیت نظام وظیفه خود را انتخاب کرده و دکمه " اصلاح" را کلیک می‌کند.

• اطلاعات دانشجو - قسمت اول

دانشجو بخش اول اطلاعات خود را در این قسمت وارد کرده و توسط آخرین گزینه در پایین فرم، اطلاعات وارد شده را تأیید می‌کند. در نهایت، با کلیک روی دکمه بررسی، امکان ثبت اطلاعات بررسی شده و با کلیک روی دکمه اعمال تغییرات، اطلاعات ثبت می‌شوند.

تذکر مهم:

دانشجوی عزیز،

جهت صدور کارت دانشجویی اعم از کارت دانشجویی جدید برای دانشجویان جدید الورود یا کارت دانشجویی المثنی یا تعویض کارت دانشجویی، بارگذاری تصویر مناسب چهره با مشخصات زیر الزامی می‌باشد.

مشخصات عمومی فایل تصویر

• ابعاد عکس قابل چاپ ۴×۳ یا ۴×۶ سانتیمتر و تصویر عمودی باشد.
  • بدون حاشیه‌های اضافی
  • حداکثر ۴۰۰×۳۰۰ و حداقل ۳۰۰×۲۰۰ پیکسل
  • حداکثر ۷۰ کیلوبایت
  • در قالب JPG
  • تصویر کامل صورت به شکل تمام رخ، کاملاً واضح با مشخص بودن کل صورت
  • بدون اثر مهر، منگنه و یا هرگونه لکه یا کدورت بر روی تصویر
  • تصویر مربوط به حداکثر سه ماه گذشته باشد.
  • تصویر حتماً رنگی و با زمینه سفید (تصاویر سیاه و سفید مورد قبول نیست.)
  • جهت نگاه حتماً بصورت مستقیم و به سمت دوربین باشد.
  • عدم استفاده از هر گونه پوشاننده پوست و صورت مانند ماسک، پوشیه، نقاب، چسب بینی، چسب زخم، عینک آفتابی یا فتوکرومیک در عکس

شرایط اختصاصی مربوط به آقایان

• بدون هر گونه آرایش، وسایل تزئینی و زیور آلات اعم از گردنبند و...
  • عدم وجود هر گونه پوشش سر یا کلاه (مگر بدلایل مذهبی برای اقلیت‌های رسمی کشور)
  • لباس ساده و بدون هرگونه نشان تجاری، طرح، برچسب یا نوشته باشد.
  • عدم استفاده از مدل موی سر غیرمتعارف
  • نمایان بودن تمام اجزای صورت و دو گوش در تصویر
  • عدم استفاده از لباس‌های یقه باز و یا یقه بلند به نحوی که گردن پوشانده شود.
  • محاسن در حد عرف جامعه به نحوی که لب‌ها پیدا باشد.
  • لباس روحانیت و عمامه برای روحانیون قابل قبول است.

شرایط اختصاصی مربوط به بانوان

• رعایت حجاب کامل مطابق با قوانین پوشش دانشگاه (عدم نمایش تار و ریشه مو)
  • بدون هر گونه آرایش
  • استفاده از مقنعه یا روسری بدون طرح، نقش، نشان تجاری یا برچسب
  • عدم استفاده از زیورآلات و هر گونه وسایل تزئینی مانند نگین، حلقه صورت، حلقه بینی، حلقه ابرو و انواع دیگر آژین کاری یا piercing

عدم رعایت موارد فوق الذکر، موجب عدم تأیید تصویر توسط واحد صدور کارت می‌شود. در صورت بارگذاری تصویر خارج از شرایط اعلام شده، متقاضی می‌بایست هزینه چاپ کارت را مجدداً پرداخت نماید.

• استعلام سوابق تحصیلی دانشجو

جهت استعلام و تاییدیه تحصیلی مقاطع قبل از این مرحله استفاده می‌شود.
در این مرحله با کلیک بر روی آدرس لینک و دریافت کد پیگیری و ثبت آن در فیلد مربوطه و سپس کلیک بر روی لینک استعلام سوابق تحصیلی می‌توان سوابق تحصیلی مقطع قبل را مشاهده نمود.

• ارسال فایل مدارک

جهت ارسال فایل مدارک مربوطه از این مرحله استفاده می‌شود.

بدین ترتیب که برای هر مدرک، روی ارسال مربوطه کلیک کرده، سپس با کلیک دکمه، فایل تصویر مدرک موردنظر را انتخاب کرده و فایل به صورت خودکار ارسال می‌شود. پس از مشاهده تصویر مدرک در کادر وسط فرم و تبدیل گزینه ارسال نشده به گزینه در دست بررسی همین کار برای دیگر مدارک انجام می‌شود.

• ارسال تعهد نامه الکترونیکی

جهت تأیید آئین نامه‌ها و فرم‌های پذیرش از طریق لینک ارسال تعهدنامه الکترونیکی اقدام نمائید.

• پرداخت الکترونیکی

جهت پرداخت الکترونیکی شهریه و مبلغ ویژه خدمات جانبی از این مرحله اقدام شود.

• پایان پذیرش غیرحضوری

پس از انجام تمامی مراحل پذیرش غیرحضوری لازم است بر روی لینک پایان پذیرش غیرحضوری کلیک شود تا پذیرش غیرحضوری با موفقیت به پایان برسد.