مرکز مشاوره دانشگاه

۳۰ خرداد ۱۳۹۶ | ۰۹:۴۹ کد : ۳۲۷۸ خدمات رفاهی

مواجهه با مسائل مختلف زندگی اعم از فردی، خانوادگی، اجتماعی، تحصیلی، شغلی و غیره اغلب چالش برانگیز و همراه با احساس نارضایتی، سردرگمی، اضطراب و درماندگی است. همه به تجربه دریافته ایم که به تنهایی قادر به اداره همه مسائل مختلف زندگی نیستیم. گاهی ممکن است به منظور حل مشکلات خود از راهنمایی خانواده، دوستان و اطرافیان بهره مند شویم، لیکن کمک تخصصی، حل بهتر و سریع تر مشکل را با احتمال خطای کمتر میسر می‌سازد. ورود به دانشگاه و شروع زندگی دانشجویی، به دلیل تغییرات عمده‌ای که در عرصه های مختلف زندگی برای فرد به وجود می‌‌آورد، استرس زاست و گاهی به دلیل عدم دسترسی به منابع حمایتی مطمئن، موجب ایجاد بحران‌هایی برای دانشجو می‌شود. مرکز مشاوره دانشگاه با توجه به ضرورت‌های فوق و به منظور کمک به دانشجویان جهت اداره و مدیریت مسائل عمده دوران زندگی دانشجویی تاسیس گردیده و خدمات متعددی را در زمینه‌های مختلف ارائه می‌کند. اهم خدمات را می‌توان در دو بعد ارائه خدمات مشاوره و روان درمانی و ارتقا بهداشت روان خلاصه نمود. خدمات قابل ارائه این مرکز شامل:

توضیحات:

لازم به ذکر است این مرکز دارای شعبات و دفاتر مختلف در سطح خوابگاهها، پردیس / دانشکده ها می باشدکه دانشجویان می توانند از خدمات آن استفاده نمایند.

برای اطلاعات بیشتر به سایت مرکز مشاوره به آدرس: http://counseling.ut.ac.ir مراجعه فرمایید.