امور خدمات دانشجویی

۲۷ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۰ کد : ۳۲۷۹ خدمات رفاهی

امور خدمات دانشجویی:

۱- دانشجویان محترم می‌توانند حین تحصیل از وام‌های زیر با سپردن سند تعهد محضری دارای ضامن استفاده نمایند.

• وام تحصیلی، وام تغذیه، وام شهریه (نوبت دوم)، وام ضروری، ازدواج, مسکن، ویژه دکتری روزانه و… بهره مند شوند.

۲- زمان درخواست وام‌های دانشجویی حدوداً ماه اول شروع هر ترم تحصیلی از طریق سامانه جامع گلستان «بخش دانشجویی» می‌باشد.

۳- دانشجو باید بداند حداکثر زمان تعیین تکلیف تسهیلات رفاهی دریافت شده (بدهی به صندوق رفاه دانشجویان) ۹ ماه پس از فارغ التحصیلی می‌باشد. در غیر این صورت مشمول ۱۲ درصد جریمه سالانه تأخیر خواهد شد.

۴- پذیرفته شدگان مقاطع تحصیلات تکمیلی موظفند نسبت به تعیین تکلیف بدهی به صندوق رفاه دانشجویان از مقطع تحصیلی قبلی اقدام نمایند در غیر این صورت از هر گونه دریافت تسهیلات رفاهی در مقطع تحصیلی جدید محروم خواهند شد.

۵- دانشجویان می‌توانند با کسب ویژگی‌های آموزشی- پژوهشی و فرهنگی مطابق آئین نامه به عنوان دانشجوی نمونه برگزیده شوند.

( studentaffairs.ut.ac.ir )

۶- برگزاری و نظارت بر انتخابات و فعالیت‌های شورای صنفی دانشجویان که در تصمیم گیری و برنامه ریزی امور صنفی, رفاهی و آموزشی مشارکت می‌نمایند.

۷ - رسیدگی به امور رفاهی دانشجویان نابینا و کم بینا و نظارت بر سایت نابینایان.

۸ - اموردانشجویی مستقر در محل تحصیل و نیز امور دانشجویی دانشگاه مسئولیت رفع مشکلات دانشجویان در امور وام، تسویه حساب, تغذیه و شورای صنفی, دانشجوی نمونه و دانشجویان نابینا و کم بینا را دارا می‌باشند.

امور تغذیه

۱- دانشجویان عزیز جهت دریافت غذا می‌بایست:

ابتدا به سامانه تغذیه به آدرس dining.ut.ac.ir مراجعه و با توجه به برنامه غذایی و سلف سرویس، غذا پیش خرید (رزرو) کنند.

۲- زمان پیش خرید (رزرو) و پس دادن (کنسل) غذا در وعده‌های صبحانه، ناهار و شام در خوابگاه‌ها ۴۸ ساعته و در دانشکده‌ها هفتگی تا ۸ صبح چهارشنبه می‌باشد.

۳- برنامه غذایی دانشگاه صبحانه، ناهار و شام توسط کارشناسان تغذیه اداره کل امور دانشجویی تهیه و تدارک مواد غذایی آن توسط دانشکده‌ها و سلف سرویس‌ها انجام می‌شود.

۴- صبحانه و شام فقط به دانشجویان خوابگاهی اختصاص دارد.