مدارک مورد نیاز برای ثبت نام الکترونیکی و بارگذاری در سامانه ثبت نام

۱. گواهی موقت یا اصل گواهی پایان تحصیلات دوره متوسطه (دیپلم) نظام جدید، گواهی موقت یا گواهی پایان تحصیلات دوره پیش دانشگاهی یا دیپلم متوسطه نظام قدیم و ریزنمرات آن.(دوره سه ساله، دهم تا دوازدهم)

۲. کارت ملی (پشت و رو)

۳. کلیه صفحات شناسنامه (در صورت وجود توضیحات صفحه آخر شناسنامه)

۴. حکم مرخصی سالانه یا موافقت نامه " کتبی و بدون قید و شرط از اداره کل منابع انسانی سازمان متبوع با ثبت نام و ادامه تحصیل پذیرفته شده "، ویژه شاغلین در مؤسسات و دوایر دولتی.

۵. مجوز تحصیل همزمان طلاب حوزه‌های علمیه سراسر کشور (مشمول خدمت نظام وظیفه برای استفاده همزمان از معافیت تحصیلی) یا مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خراسان یا اصفهان

۶. کارت پایان خدمت هوشمند / کارت هوشمند معافیت (پزشکی، کفالت و …) / برگ اعزام به خدمت مهلت دار (برای افرادی که برگ اعزام مهلت دار دریافت کرده‌اند) / نامه یا مجوز مربوط برای متعهدین خدمت در سازمان‌ها / سایر موارد مربوط به افراد مشمول نظام وظیفه

۷. مدرک / گواهی پذیرفته شدگان شاهد و ایثارگر (قبولی در آزمون با استفاده از سهمیه ایثارگری / بدون استفاده از سهمیه ایثارگری)