تذکرات مهم

۱۳ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۴ کد : ۳۳۲۵

۱ بر اساس مقررات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تحصیل همزمان دانشجو به شیوه حضوری در کلیه دانشگاه های دولتی و غیردولتی ممنوع می‌باشد. هر زمان مشخص شود که دانشجو، تحصیل همزمان بدون مجوز داشته از ادامه تحصیل محروم خواهد شد و حق هرگونه اعتراضی از ایشان سلب می‌گردد.

۲- طبق بخشنامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری لازم است تمامی پذیرفته شدگان پرسشنامه پایش سلامت را تکمیل نمایند.

۳- در صورت مغایرت تاریخ فارغ التحصیلی دیپلم متوسطه (نظام قدیم متوسطه) و پیش دانشگاهی (نظام جدید متوسطه) و دوره سه ساله متوسطه (فارغ التحصیل پس از ۳۱/‏۰۶/‏۱۴۰۲‬ قبولی پذیرفته شده لغو می‌گردد.

۴- چنانچه معدل دیپلم نظام جدید آموزش متوسطه پذیرفته شده (صرفاً با سوابق تحصیلی - بدون آزمون) با اطلاعات پرتال سازمان سنجش آموزش کشور مغایرت داشته باشد (معدل گواهی ارائه شده، از معدل اعلامی به سازمان سنجش آموزش کشور کمتر باشد) ثبت نام موقت انجام می‌شود. تأیید پذیرش نهایی پذیرفته شده، منوط به اظهار نظر سازمان مذکور خواهد بود.

۵- در صورتی که تعداد متقاضیان ادامه تحصیل از پذیرفته شدگان پردیس بین المللی کیش به حد نصاب نرسد، پذیرفته شدگان مربوط جهت تعیین تکلیف و وضعیت ادامه تحصیل در اولویت‌های بعدی (کدرشته محل‌های انتخابی) به سازمان سنجش آموزش کشور معرفی خواهند شد. به هر حال وضعیت تحصیل و تشکیل کلاس‌های درسی در رشته قبولی و یا عدم امکان تحصیل آنان باید قبل از شروع بعدی روشن شده باشد.

۷- لازم است پس از اخذ کارت دانشجویی در هنگام ثبت نام حضوری در نگهداری کارت دانشجویی خود دقت نمائید. در صورت مفقود شدن یا درخواست هرگونه تغییرات صدور مجدد کارت، منوط به طی مراحل و پرداخت هزینه مربوط خواهد بود.

۸- بارگذاری تمامی مدارک خواسته شده با توجه به شرایط پذیرفته شده الزامی است.

پذیرفته شدگان محترم می‌توانند پس از مطالعه دقیق راهنمای ثبت نام در صورت وجود سوال و ابهام (اشکالات فنی سامانه، برنامه انتخاب واحد، زمان دقیق حضور، مدارک تحصیلی لازم، امور نظام وظیفه و معافیت تحصیلی، شهریه و…) از طریق سامانه میز خدمت الکترونیک دانشگاه به آدرس sd.ut.ac.ir جهت رفع مشکل ارتباط برقرار نمایند.