شهریه پذیرفته شدگان (دوره‌های نوبت دوم و روزانه شهریه پرداز و مجازی)

جدول شهریه پذیرفته شدگان: دوره‌های نوبت دوم و روزانه شهریه پرداز و مجازی مقطع کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۲ دانشگاه تهران:

- شهریه مصوب هیأت امنای دانشگاه برای ورودی‌های سال ۱۴۰۲ به شرح ذیل می‌باشد، پذیرفته شدگان لازم است مبلغ علی الحساب را (تا اعلام دقیق میزان شهریه) در زمان ثبت نام الکترونیکی پرداخت نمایند.

شهریه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ورودی سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ (به ریال)

دوره

گروه آموزشی

شهریه ثابت هر واحد متغیر نظری هر واحد متغیر عملی هر واحد پایان نامه

نوبت دوم

علوم انسانی وعلوم رفتاری

۰۴۲/‏۴۴۷/‏۲۵ ۹۱۰/‏۵۱۰/‏۴ ۵۸۳/‏۷۸۳/‏۶

۷۳۸/‏۹۴۱/‏۱۶

۲۳۱/‏۲۳۶/‏۲۸ ۱۹۹/‏۷۸۶/‏۶ ۱۵۵/‏۱۵۸/‏۱۰ ۷۳۸/‏۹۴۱/‏۱۶

آموزش‌های الکترونیکی (مجازی)

علوم انسانی و علوم رفتاری

۸۹۵/‏۸۹۸/‏۲۲ ۲۹۸/‏۵۴۵/‏۶ ۲۹۸/‏۵۴۵/‏۶

۰

۱۷۵/‏۳۷۸/‏۲۵ ۶۲۱/‏۱۸۱/‏۸ ۶۲۱/‏۱۸۱/‏۸

۰

شهریه دانشجویان دوره روزانه اتباع کشور افغانستان که از طریق آزمون پذیرفته شده‌اند ،۸۰ درصد شهریه فوق می‌باشد.
شهریه دوره کهاد برابر دروس کارشناسی ارشد مطابق مصوبات هیأت امنای دانشگاه می‌باشد.
دانشجویان مقطع ارشد دوره روزانه برای نیمسال‌های مازاد به سقف مجاز تحصیل و دانشجویان مهمان یا انتقال به دانشگاه در دوره‌های نوبت دوم مطابق جدول فوق هزینه پرداخت می‌کنند.

شهریه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد (پردیس‌های کیش- البرز- ارس-قشم (خلیج فارس) - کاسپین) سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ (به ریال)

گروه آموزشی

شهریه ثابت

واحد نظری

واحد عملی

جبرانی نظری

جبرانی عملی

پایان نامه

علوم انسانی - علوم رفتاری

۴۱۸/‏۹۵۴/‏۸۶ ۴۴۰/‏۶۹۵/‏۸ ۹۲۵/‏۰۶۶/‏۱۱ ۹۶۷/‏۷۴۲/‏۴ ۴۵۴/‏۱۱۴/‏۷

۶۰۵/‏۷۳۸/‏۲۱

۷۸۵/‏۷۱۶/‏۱۰۶ ۴۴۲/‏۶۹۵/‏۸ ۹۲۷/‏۰۶۶/‏۱۱ ۹۶۷/‏۷۴۲/‏۴ ۴۵۴/‏۱۱۴/‏۷ ۶۰۵/‏۷۳۸/‏۲۱

تذکر مهم: پس از ثبت نام الکترونیکی شهریه پرداختی به هیچ عنوان "مسترد نمی‌گردد." در ضمن تخفیف ٫ تقسیط شهریه امکان پذیر نمی‌باشد.

- پذیرفته شدگان شاهد و ایثارگر با استفاده از سهمیه در دوره نوبت دوم با توجه به پرداخت شهریه ایشان در قالب سنوات مجاز دوره تحصیلی توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران و پیگیری از طریق اداره کل شاهد و ایثارگر دانشگاه، از پرداخت شهریه معاف هستند.
- برای پذیرفته شدگان شاهد و ایثارگر بدون استفاده از سهمیه در آزمون، لازم است پس از ثبت نام الکترونیکی بلافاصله مدرک / گواهی شاهد و ایثارگری خود رااز طریق پست الکترونیکی اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر ( amoozesh_shahed@ut.ac.ir ) ارسال و اطلاعات خواسته شده را تکمیل نمایند. در صورت تأیید اداره مذکور شهریه از آنان دریافت نمی‌شود. بر این اساس پس از ثبت نام حضوری با ارائه اصل مدرک شاهد و ایثارگری به اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه نیز مراجعه نمایند.