تذکرات مهم

– بر اساس مقررات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تحصیل همزمان دانشجو ممنوع می‌باشد. هر زمان مشخص شود که دانشجو، تحصیل همزمان بدون مجوز داشته از ادامه تحصیل محروم خواهد شد و حق هرگونه اعتراضی از نامبرده سلب می‌گردد.
- بارگذاری تمامی مدارک خواسته شده با توجه به شرایط پذیرفته شده الزامی است.
- تأیید نهایی ثبت نام پذیرفته شدگان دوره‌های؛ نوبت دوم، روزانه شهریه پرداز و مجازی منوط به واریز شهریه تعیین شده (علی الحساب) می‌باشد.
- طبق بخشنامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری لازم است تمامی پذیرفته شدگان پرسشنامه پایش سلامت را تکمیل نمایند.
- در صورت مغایرت تاریخ دانش آموختگی با تاریخ اعلام شده توسط سازمان سنجش آموزش کشور، قبولی پذیرفته شده لغو می‌گردد.
- چنانچه معدل پذیرفته شده با اطلاعات پرتال مغایرت داشته باشد (معدل گواهی ارائه شده، از معدل اعلامی به سازمان سنجش آموزش کشور کمتر باشد) ثبت نام موقت انجام می‌شود ولی ادامه تحصیل و تأیید پذیرش نهایی پذیرفته شده، منوط به اظهار نطر سازمان سنجش آموزش کشور خواهد بود.
-کلیه پذیرفته شدگان مشمول خدمت نظام وظیفه، موظف هستند در اسرع وقت پس از تأیید ثبت نام، برای اخذ معافیت تحصیلی از طریق سامانه epolice.ir اقدام نمایند . ثبت نام دانشجوی مشمول خدمت نظام وظیفه در نیمسال بعدی منوط به وصول معافیت تحصیلی تاییدشده می‌باشد.
- در صورتی که تعداد متقاضیان ادامه تحصیل در دوره‌های پردیس بین المللی کیش و پردیس البرز به حدنصاب نرسد، پذیرفته شدگان مربوط جهت تعیین تکلیف و ادامه تحصیل در اولویت‌های بعدی سازمان سنجش آموزش کشور معرفی خواهند شد.
- لازم است پس از اخذ کارت دانشجویی در هنگام ثبت نام حضوری در نگهداری کارت دانشجویی خود دقت نمائید. در صورت مفقود شدن یا درخواست هرگونه تغییرات صدور مجدد کارت، منوط به طی مراحل و پرداخت هزینه مربوط خواهد بود.

پذیرفته شدگان محترم می‌توانند پس از مطالعه دقیق راهنمای ثبت نام در صورت وجود سوال و ابهام (اشکالات فنی سامانه، برنامه انتخاب واحد، زمان دقیق حضور، مدارک تحصیلی لازم، امور نظام وظیفه و معافیت تحصیلی، شهریه و…) از طریق سامانه میز خدمت الکترونیک دانشگاه به آدرس sd.ut.ac.ir جهت رفع مشکل ارتباط برقرار نمایند.