شهریه پذیرفته شدگان : دوره نوبت دوم و روزانه شهریه پرداز و مربیان رسمی

۰۸ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۹:۵۷ کد : ۳۳۴۷

- شهریه مصوب هیأت امنای دانشگاه برای ورودی‌های سال ۱۴۰۲ به شرح ذیل می‌باشد، پذیرفته شدگان لازم است مبلغ علی الحساب (تا اعلام دقیق میزان شهریه) را در زمان ثبت نام الکترونیکی پرداخت نمایند.

شهریه دانشجویان مقطع دکتری تخصصی Ph.D نوبت دوم و دستیاری دامپزشکی سال تحصیلی ۱۴۰۳ -۱۴۰۲ (به ریال)
دوره گروه آموزشی مبلغ کل شهریه هر ترم (نیمسال یک تا پایان هشتم)
نوبت دوم علوم انسانی و علوم رفتاری ۱٫۸۴۴٫۳۸۴٫۷۱۷ ۲۳۰٫۵۸۴٫۰۹۱
سایر گروه‌ها ۲٫۲۵۴٫۲۴۷٫۹۸۷ ۲۸۱٫۷۸۰٫۹۹۸

شهریه دانشجویان مقطع دکتری تخصصی Ph.D پردیس‌های کیش،البرز ، ارس،قشم(خلیج فارس) و کاسپین سال تحصیلی ۱۴۰۳ -۱۴۰۲ (به ریال)
گروه آموزشی مبلغ کل شهریه هر ترم (نیمسال یک تا پایان هشتم)
علوم انسانی و علوم رفتاری ۲٫۲۱۳٫۲۶۱٫۶۵۹ ۲۷۶٫۶۵۷٫۷۰۸
سایر گروه‌ها ۲٫۷۰۵٫۰۹۷٫۵۸۴ ۳۳۸٫۱۳۷٫۱۹۸

تذکر مهم: شهریه پرداختی به هیچ عنوان "مسترد نمی‌گردد. " در ضمن تخفیف ٫ تقسیط شهریه امکان پذیر نمی‌باشد.

- پذیرفته شدگان شاهد و ایثارگر با استفاده از سهمیه در دوره نوبت دوم با توجه به پرداخت شهریه ایشان در (سنوات مجاز دوره تحصیلی توسط) بنیاد شهید و امور ایثارگران و پیگیری از طریق اداره کل شاهد و ایثارگر دانشگاه، از پرداخت شهریه معاف هستند. ‌‌‌‌‌‌

- برای پذیرفته شدگان شاهد و ایثارگر بدون استفاده از سهمیه در آزمون، لازم است پس از ثبت نام الکترونیکی بلافاصله مدرک / گواهی شاهد و ایثارگری خود را از طریق پست الکترونیکی اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر ( amoozesh_shahed@ut.ac.ir ) ارسال و اطلاعات خواسته شده را تکمیل نمایند. در صورت تأیید اداره مذکور شهریه از آنان دریافت نمی‌شود. بر این اساس پس از ثبت نام حضوری با ارائه اصل مدرک شاهد و ایثارگری به اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه نیز مراجعه نمایند.