شهریه پذیرفته شدگان : دوره نوبت دوم و روزانه شهریه پرداز و مربیان رسمی

- شهریه مصوب هیأت امنای دانشگاه برای ورودی‌ های سال ۱۴۰۱ به شرح ذیل می‌باشد، پذیرفته شدگان لازم است مبلغ علی الحساب را در زمان ثبت نام الکترونیکی پرداخت نمایند.

شهریه دانشجویان مقطع دکتری تخصصی Ph.D نوبت دوم و دستیاری دامپزشکی سال تحصیلی ۱۴۰۲ -۱۴۰۱ (به ریال)
دوره گروه آموزشی مبلغ کل شهریه هر ترم (نیمسال یک تا پایان هشتم)
نوبت دوم علوم انسانی و علوم رفتاری ۱,۲۶۴,۷۲۰,۹۴۹ ۱۵۸,۰۹۰,۱۱۹
سایر گروه‌ها ۱,۵۴۵,۷۷۰,۰۴۸ ۱۹۳,۲۲۱,۲۵۶

شهریه دانشجویان مقطع دکتری تخصصی Ph.D پردیس‌های کیش، البرز و ارس سال تحصیلی ۱۴۰۲ -۱۴۰۱( به ریال)
گروه آموزشی مبلغ کل شهریه هر ترم (نیمسال یک تا پایان هشتم)
علوم انسانی و علوم رفتاری ۱,۵۱۷,۶۶۵,۱۳۸ ۱۸۹,۷۰۸,۱۴۳
سایر گروه‌ها ۱,۸۵۴,۹۲۴,۰۵۸ ۲۳۱,۸۶۵,۵۰۷

تذکر مهم: شهریه پرداختی به هیچ عنوان "مسترد نمی‌گردد. "

- پذیرفته شدگان شاهد و ایثارگر با استفاده از سهمیه در دوره نوبت دوم با توجه به پرداخت شهریه ایشان در (سنوات مجاز دوره تحصیلی توسط) بنیاد شهید و امور ایثارگران و پیگیری از طریق اداره کل شاهد و ایثارگر دانشگاه، از پرداخت شهریه معاف هستند.

- پذیرفته شدگان شاهد و ایثارگر با استفاده از سهمیه در دوره روزانه شهریه پرداز پردیس بین المللی کیش، ارس و پردیس البرز، با توجه به پرداخت بخشی از شهریه ایشان طبق تعرفه مربوط (در سنوات مجاز دوره تحصیلی) توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران و پیگیری از طریق اداره کل شاهد و ایثارگر دانشگاه، از پرداخت شهریه معاف هستند.

- برای پذیرفته شدگان شاهد و ایثارگر بدون استفاده از سهمیه در آزمون، لازم است پس از ثبت نام الکترونیکی بلافاصله مدرک / گواهی شاهد و ایثارگری خود را از طریق پست الکترونیکی اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر ( amoozesh_shahed@ut.ac.ir ) ارسال و اطلاعات خواسته شده را تکمیل نمایند. در صورت تأیید اداره مذکور شهریه از آنان دریافت نمی‌شود. بر این اساس پس از ثبت نام حضوری با ارائه اصل مدرک شاهد و ایثارگری به اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه نیز مراجعه نمایند.