مدارک مورد نیاز برای ثبت نام الکترونیکی و بارگذاری در سامانه ثبت نام

- کلیه صفحات شناسنامه (در صورت وجود توضیحات صفحه آخر شناسنامه)
- کارت ملی (پشت و رو)
- دانشنامه یا گواهی موقت مقطع کارشناسی
- دانشنامه یا گواهی موقت مقطع کارشناسی ارشد (دکترای حرفه ای) که در آن معدل کارشناسی ارشد قید شده باشد (نامه معرفی به نظام وظیفه برای افراد مشمول مورد قبول می‌باشد.)
- فرم مخصوص معدل مقطع کارشناسی ارشد پذیرفته شدگانی که در زمان ثبت نام آزمون، دانشجوی سال آخر بوده و تا تاریخ ثبت نام الکترونیکی موفق به دریافت مدرک تحصیلی خود نشده‌اند و تا تاریخ ۳۱/‏۰۶/‏۱۴۰۲‬ فارغ التحصیل می‌شوند، لازم است همان فرم را در سامانه ثبت نام بارگذاری نمایند و موظف هستند تا پایان نیمسال اول تحصیلی اصل گواهی موقت پایان تحصیلات مقطع مذکور را به اداره آموزش محل تحصیل تحویل دهند.
توضیح: دانش آموختگان کارشناسی ارشد قبل از تاریخ ۳۱/‏۰۶/‏۱۴۰۱‬ موظف هستند گواهی موقت فارغ التحصیلی یا دانشنامه خود را در سامانه بارگذاری نمایند.
- حکم مرخصی سالانه یا موافقت نامه کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع با ثبت نام و ادامه تحصیل پذیرفته شده، ویژه شاغلین در مؤسسات و دوایر دولتی.
- مجوز تحصیل همزمان طلاب حوزه‌های علمیه سراسر کشور (مشمول خدمت نظام وظیفه برای استفاده از معافیت تحصیلی) یا از مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه یا مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خراسان یا اصفهان
- مدرک معتبر سطح ۳ (تأیید شده توسط حوزه‌های علمیه قم و خراسان) برای فضلا و طلاب حوزه‌های علمیه، پذیرفته شده در گروه علوم انسانی با تاریخ فارغ التحصیلی حداکثر ۱۴۰۲٫۰۶٫۳۱
- کارت پایان خدمت هوشمند یا کارت هوشمند معافیت دائم (پزشکی، کفالت و …) / دفترچه اعزام به خدمت مهلت دار / نامه یا مجوز مربوط برای متعهدین خدمت در سازمان‌ها / سایر موارد مربوط به افراد ذکور (در سن مسئولیت شامل موارد مندرج دردفترچه شماره ۱ سازمان سنجش)
- مدرک معتبر زبان عمومی دکتری. در صورت دارا بودن
- فرم تعهدنامه ادامه تحصیل به طور تمام وقت و انتخاب زبان عمومی.
- مدرک / گواهی پذیرفته شدگان شاهد و ایثارگر (با استفاده از سهمیه ایثارگری / بدون استفاده از سهمیه ایثارگری)