تذکرات مهم

– بر اساس مقررات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تحصیل همزمان دانشجو ممنوع می‌باشد. هر زمان مشخص شود که دانشجو، تحصیل همزمان بدون مجوز داشته ازادامه تحصیل محروم خواهد شد و حق هرگونه اعتراضی از ایشان سلب می‌گردد.
- بارگذاری تمامی مدارک خواسته شده با توجه به شرایط پذیرفته شده الزامی است.
- پذیرفته شدگانی که فاقد مدرک معتبر زبان عمومی دکتری به هنگام ثبت نام می‌باشند موظف هستند، قبل از آزمون جامع در آزمون‌های زبان عمومی تا کسب نمره قبولی شرکت و گواهی آن را به پردیس / دانشکده محل تحصیل را ارائه نمایند.
- تأیید نهایی ثبت نام پذیرفته شدگان دوره نوبت دوم، روزانه شهریه پرداز و مربیان منوط به واریز شهریه تعیین شده (علی الحساب) می‌باشد.
– طبق بخشنامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری لازم است تمامی پذیرفته شدگان پرسشنامه پایش سلامت را تکمیل نمایند.
- در صورت مغایرت تاریخ دانش آموختگی با تاریخ اعلام شده توسط سازمان سنجش آموزش کشور قبولی پذیرفته شده لغو می‌گردد.
- کلیه پذیرفته شدگان مشمول خدمت نظام وظیفه، موظف هستنددر اسرع وقت پس از تأیید ثبت نام، برای اخذ معافیت تحصیلی‌‌‌‌‌‌‌ از طریق سامانه epolice اقدام نمایند . ثبت نام دانشجوی مشمول خدمت نظام وظیفه در نیمسال بعدی منوط به وصول معافیت تحصیلی تاییدشده می‌باشد.
- پذیرفته شدگانی که مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد آنان دوره‌های غیررسمی (آموزش‌های آزاد – معادل) می‌باشد، موظف هستند مدرک خود را که به تأیید دفتر آموزش‌های غیر دولتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رسیده باشد ۰ بارگذاری نمایند. در غیر این صورت ثبت نام آنان امکان پذیر نمی‌باشد.
- در صورتی که تعداد متقاضیان ادامه تحصیل در پردیس البرز به حدنصاب نرسد، پذیرفته شدگان مربوط جهت تعیین تکلیف و ادامه تحصیل در اولویت‌های بعدی (کدرشته محل‌های انتخابی) به سازمان سنجش آموزش کشور معرفی خواهند شد.
- لازم است پس از اخذ کارت دانشجویی در نگهداری کارت دانشجویی خود دقت نمائید. در صورت مفقود شدن یا درخواست هرگونه تغییرات صدور مجدد کارت منوط به طی مراحل و پرداخت هزینه مربوط خواهد بود.

پذیرفته شدگان محترم می‌توانند پس از مطالعه دقیق راهنمای ثبت نام در صورت وجود سوال و ابهام (اشکالات فنی سامانه، برنامه انتخاب واحد، زمان دقیق حضور، مدارک تحصیلی لازم، امور نظام وظیفه و معافیت تحصیلی، شهریه و…) از طریق سامانه میز خدمت الکترونیک دانشگاه به آدرس sd.ut.ac.ir جهت رفع مشکل ارتباط برقرار نمایند.